BejelentésGyógyszermentes megoldások
TESTI- LELKI MEGÚJULÁS TERMÉSZETES MÓDSZEREKKEL !!!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Az AMEGA-WAND 12 féle speciális ásványi anyag és kristály őrleményét tartalmazza- hatásfoka miatt a jövő wellness eszköze lehet !!! Használata rávezeti a szervezet sejtjeit "honnan jöttek". Más szóval rezgésével emlékezteti őket, hogy egykor egészséges sejtek voltak, és visszatéríti azokat ebbe az állapotukba. Segít eltávolítani mindenféle fájdalmat, jól hat a reumás ízületi gyulladásra, de használható fülzúgásra,foginyproblémákra, fejfájásra is - gyakorlatilag bármilyen fájdalomcsillapításra lehet használni.!!!! Minden élő szervezetre hatással van.! Házi kedvencek,macskák-kutyák, halak, hüllők, de virágok is gyógyulhatnak tőle. Hatásfoka roppant jó, hiszen a kezelés időtartama csupán pár perc !!!!!!!!!

Energetizálható vele a víz, és gyakorlatilag bármilyen élelmiszer is. Használatát bárki azonnal elsajátíthatja, hiszen csak megfogjuk,mint egy tollat, a fájdalmas terület felé irányítjuk , és elforgatjuk az óramutató járásával megegyező irányban 15-20 alkalommal mintha köröket rajzolnánk.


 

Az ára - normál változat :   239.- Euró

erősebb változat/ Black/  279.- Euró

Kapcsolódó filmek sokból a you tube-on : A kutya elindul: Vércseppanalízis kezelés előtt -és után: Kezelési bemutató : Terméktapasztalatok :  Izületi fájdalmak jelentős mérséklése - váll, csukló, térd, derék . Inhüvelygyulladás- fájdalom, gyulladás csökkenés Fejfájások- lényegesen enyhülnek, elmúlnak Energetizálható vele minden ital és étel, amit elfogyasztunk !

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!