BejelentésGyógyszermentes megoldások
TESTI- LELKI MEGÚJULÁS TERMÉSZETES MÓDSZEREKKEL !!!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Rend a lelke mindennek Az EFT-t (Emotional Freedom Technique = Az Érzelmi Felszabadítás Technikája), Gary Craig, a módszer létrehozója indította el a világsiker útján.

Az EFT egy új felfedezésen alapul, amely már sok ezer embert megszabadított a fájdalmaktól, különféle betegségektől és lelki problémáktól.

Egyszerűen szólva, az akupunktúra érzelmi változatának is tekinthetjük, azzal a különbséggel, hogy nincs szükség tűkre. Ehelyett jól meghatározott meridián energia pontokat stimulálunk a testen úgy, hogy az ujjainkkal kopogtatjuk azokat.

Az eljárás egyszerűen megtanulható és bárhol alkalmazható!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az EFT nagy felfedezése a következő: „Minden negatív érzelem oka valamilyen zavar vagy szakadás a szervezet energia rendszerében.”

És miután a fizikai fájdalmak és betegségek oly nyilvánvalóan összefüggnek az érzelmeinkkel, a következő állítás szintén igaznak bizonyult… „Feldolgozatlan negatív érzelmeink okozzák a fizikai fájdalmak és betegségek döntő többségét.”

Ezt a megállapítást alátámasztják: 1. az 5000 éves keleti gyógyítási hagyományok és 2. Albert Einstein, aki az 1920-as években azt állította, hogy minden (beleértve a testünket is) energiából áll. Ezeket az elképzeléseket a nyugati orvoslás teljes mértékben figyelmen kívül hagyja, és ezért lehetséges, hogy az EFT gyakran akkor is működik, amikor semmi más nem.

 

Az EFT előnyei: ---- Az EFT alkalmazásával a gyógyulási (vagy gyógyítási) folyamat rendkívüli mértékben felgyorsul. Ahelyett, hogy hónapokat vagy éveket kellene eltölteni a hagyományos „beszélgetős” terápiával, az EFT gyakran egy vagy két kezelés során teljesen meggyógyít… sőt előfordul, hogy csak néhány percre van szükség.

Ezeket a szinte azonnali eredményeket „egy perces csodáknak” hívjuk. Ha az EFT-t megfelelően alkalmazzuk, valószínűleg az esetek 50%-ában ezt fogjuk tapasztalni. ---- Ha megtapasztaljuk , hogy az EFT milyen gyorsan oldja meg a lelki problémákat, a következő lépés, hogy észrevegyük, amint a fizikai problémák is kezdenek eltűnni. A fejfájás, a hátfájás, és egyéb kényelmetlenségek javulnak, vagy megszűnnek. A látásunk is tisztábbá válhat, és a napi stressz is egyre kevésbé érint.

Tulajdonképpen csaknem mindenre használható. Talán ez a legmeglepőbb dolog az EFT-ben. Ugyanazt az alap-eljárást lehet használni, ha a nyilvános beszédtől félünk, mint akkor, ha a golf-eredményeinken akarunk javítani. Az EFT bármire használható az egyszerű megfázástól a rákig. Sikeresen használtuk már a tankönyvekben leírt csaknem minden lelki problémára… a félelmekre, traumákra, depresszióra, gyászra, pánikbetegségre. Ezért úgy is tekinthetjük az EFT-t, mint a boldogságodhoz és az egészségedhez hiányzó láncszemet. Ha egyszer tényleg felismeri valaki az EFT egyetemes természetét, bizonyára csatlakozni fog lelkes követőinek táborához. Nincs más hasonló rendszer!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!